Anda SERIUS Nak Tambah INCOME? Ada Modal RM60?

TERBAIK! Kami Ada Satu Peluang BISNES Paling SIMPLE Untuk Anda!

Ini Bukan AUTA, Ini FAKTA! Dah Ramai Yang Menikmati Income 5 ANGKA Setiap Bulan Dengan BISNES Ini... Dan Kini Kami Beri Anda Satu SISTEM BISNES Untuk Anda Menjadi Seperti Mereka Dengan Lebih SANTAI!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Terima kasih kerana telah melayari website ini. Saya yakin anda memang berminat untuk memulakan bisnes dan menjana pendapatan tambahan. Bagus, itu niat yang murni...

Namun pengalaman saya mengatakan, bukan semua orang yang kata nak buat bisnes, akhirnya akan benar-benar buat bisnes.

Mengapa begitu? Ini antara jawapannya...

Khairi (38, Rawang)
Memang plan nak buat bisnes untuk tambah income, tapi saya ni sibuk sangat... keluar pagi, malam baru balik rumah... bila masa nak buat bisnes?

Haziq (20, Serdang)
Saya ni student U, memang perlukan duit tambahan dan ada terfikir nak start bisnes. Tapi pening kepala nak cari modal kat mana... RM200 - RM300 tu besar untuk student macam saya ni.

Hani (35, Ipoh)
Saya nak buat bisnes untuk bantu suami. Kesian bila tengok dia kerja siang malam cari duit. Tapi bisnes apa yang boleh buat dari rumah je? Saya bukannya ada kereta nak ke sana sini jual barang atau jumpa orang...

Wan (23, Cheras)
Saya ni masih bekerja, tapi minat nak buat bisnes. Dah banyak pergi seminar bisnes tapi masih belum start apa-apa bisnes pun lagi... sebabnya pening kepala nak cari produk, nak urus stok, nak buat website, nak lantik agen, dan yang lebih penting, nak buat jualan ribu-ribu setiap bulan... risau kalau bisnes gagal dan berhutang sana-sini...

Serius, inilah antara sebab kenapa ramai orang takut nak mulakan bisnes. Saya faham semua ini sebab saya dulu pun ada masalah yang sama.

Sebab itulah saya duduk dan berfikir macam mana nak mulakan satu bisnes yang modalnya RENDAH, MUDAH diuruskan tetapi akan menghasilkan pendapatan yang LUMAYAN!

Dan akhirnya, saya berjaya mencipta satu SISTEM BISNES yang akan membantu anda memulakan bisnes pertama anda dan menjana RM13,400 secara PASIF, konsisten SETIAP BULAN!

Memperkenalkan...

Pakej Bisnes-In-A-Box
Sistem Bisnes Duit Poket

Dengan Pakej Sistem Bisnes Duit Poket ini, anda sebenarnya telah pun memiliki satu pakej bisnes yang lengkap. Tak perlu bertangguh-tangguh lagi, anda sudah boleh memulakan bisnes anda on the spot dan menjana income pertama anda secara online!

Apa yang anda perolehi dengan pakej berharga RM60 ini?

Master Dealer Topup

Kelebihan sebagai Master Dealer :

  1. Anda boleh dapatkan topup atau bayar bil diri sendiri dengan harga diskaun. JIMAT!
  2. Anda boleh topup atau bayar bil sendiri menggunakan telefon bimbit (web / sms / apps). MUDAH!
  3. Anda boleh menjana keuntungan dengan menjual topup atau membayar bil untuk pelanggan.
  4. Anda boleh mendaftarkan agen topup dan menjana keuntungan dari bayaran yuran.
  5. Anda menjana keuntungan dari setiap jualan agen-agen di bawah anda.

Affiliate 3 Level DuitPoket.Net

Bagaimana anda menjana income dengan program affiliate 3 level ini?

  1. Anda diberikan website untuk mempromosi program ini kepada rakan-rakan anda
  2. Rakan anda itu juga akan menerima website dan boleh mempromosikan program ini kepada rakan-rakannya yang lain.
  3. Anda akan menerima komisen RM10 bagi setiap pelanggan yang berada di bawah anda sehingga 3 level.
  4. Jika setiap ahli memiliki 10 ahli di bawah mereka masing-masing, anda akan memiliki 10 ahli di Level 1, 100 ahli di Level 2 dan 1000 ahli di Level 3.
  5. Jumlah keseluruhan ahli anda adalah 1,110 orang dan komisen yang anda akan terima adalah sebanyak RM11,100!
  6. Hanya promosikan website sahaja, tak perlu jumpa orang, tak perlu bercakap dan tak perlu jual barang!

Sistem AutoNetworking DuitPoket.Net

Bagaimana Sistem Auto Network ini membantu anda?

  1. Ramai orang gagal menjana pendapatan kerana tidak pandai membina jaringan (network)
  2. Oleh itu, kami sediakan sistem ini bagi membantu anda mengembangkan jaringan anda secara automatik.
  3. Dengan sistem ini, anda tak perlu menaja sehingga 10 - 20 orang, tetapi cukup dengan minimum 2 orang sahaja.
  4. Begitu juga dengan setiap ahli di bawah anda, mereka hanya perlu menaja 2 orang minimum sahaja, tak perlu ramai-ramai.
  5. Dengan komitmen yang rendah seperti itu (taja 2 orang sahaja), peratus untuk setiap orang berjaya dalam program ini adalah tinggi.
  6. Kesimpulannya, hanya fokus promosikan website untuk menaja 2 orang sahaja. Selepa situ anda sudah boleh berehat dan menjana income berterusan hanya dari rumah!

Bukan Itu Sahaja,
Kami Ada Bonus Hebat Untuk Anda...

Sistem AutoNetworking DuitPoket.Net

Bagaimana anda menjana income dengan program affiliate 3 level ini?

  1. Anda diberikan website untuk mempromosi program ini kepada rakan-rakan anda
  2. Rakan anda itu juga akan menerima website dan boleh mempromosikan program ini kepada rakan-rakannya yang lain.
  3. Anda akan menerima komisen RM10 bagi setiap pelanggan yang berada di bawah anda sehingga 3 level.
  4. Jika setiap ahli memiliki 10 ahli di bawah mereka masing-masing, anda akan memiliki 10 ahli di Level 1, 100 ahli di Level 2 dan 1000 ahli di Level 3.
  5. Jumlah keseluruhan ahli anda adalah 1,110 orang dan komisen yang anda akan terima adalah sebanyak RM11,100!
  6. Hanya promosikan website sahaja, tak perlu jumpa orang, tak perlu bercakap dan tak perlu jual barang!